Новости и Соопштенија

Известување за распоред на часови за II и IV семестар

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за распоред на часови за II и IV семестар
yazan Admin User - 13 Şubat 2009, Cuma, 14:26
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова известување можете да ја најдете прелиминарната верзија на распоредот на часови за II и IV семестар во учебната 2008/2009 година на факултетите при МИТ Универзитетот.

Распоред за Факултет за компјутерски науки и технологии


Распоред за Факултет за менаџмент - II семестар
Распоред за Факултет за менаџмент - IV семестар(I група)
Распоред за Факултет за менаџмент - IV семестар(II група)

Распоред за Факултет за менаџмент на еколошки ресурси

Распоред за Факултет за архитектура

Распоред за Академија за гастрономија

Наставниот кадар при МИТ Универзитет ви посакува успешен семестар.