Новости и Соопштенија

Известување за пријавување на испити

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за пријавување на испити
yazan Admin User - 25 Kasım 2008, Salı, 07:02
 
Се известуваат студентите дека рокот за пријавување испити во ноемвриска сесија е до петок, 28.11.2008. Се молат сите заинтересирани да пријават испити до наведениот рок.

--
студентска служба