Новости и Соопштенија

Известување за пријавување на испити

 
 
Слика од Admin User
Известување за пријавување на испити
од Admin User - вторник, ноември 25 2008, 7:02
 
Се известуваат студентите дека рокот за пријавување испити во ноемвриска сесија е до петок, 28.11.2008. Се молат сите заинтересирани да пријават испити до наведениот рок.

--
студентска служба