Новости и Соопштенија

Известување за полагање кај Доц. д-р Мимоза Рајл

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
Известување за полагање кај Доц. д-р Мимоза Рајл
yazan Драгица Трајковска - 25 Ağustos 2023, Cuma, 15:51
 

Почитувани студенти,


Полагање на испити во септемвриска испитна сесија кај Проф. д-р Мимоза Рајл ќе се одржи на 07.09.2023 година во 11 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет