Новости и Соопштенија

Известување за полагање кај Доц. д-р Мимоза Рајл

 
 
Слика од Драгица Трајковска
Известување за полагање кај Доц. д-р Мимоза Рајл
од Драгица Трајковска - петок, август 25 2023, 3:51
 

Почитувани студенти,


Полагање на испити во септемвриска испитна сесија кај Проф. д-р Мимоза Рајл ќе се одржи на 07.09.2023 година во 11 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет