Новости и Соопштенија

Известување за полагање кај Доц. д-р Мимоза Рајл

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за полагање кај Доц. д-р Мимоза Рајл
by Драгица Трајковска - Friday, 25 August 2023, 3:51 PM
 

Почитувани студенти,


Полагање на испити во септемвриска испитна сесија кај Проф. д-р Мимоза Рајл ќе се одржи на 07.09.2023 година во 11 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет