Новости и Соопштенија

Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-6-ти семестар, за академската 2022/23 година

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-6-ти семестар, за академската 2022/23 година
yazan Драгица Трајковска - 17 Şubat 2023, Cuma, 09:34
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот на предавања на Факултет за безбедности науки- 6-ти семестар, за академската 2022/23 година.


Со почит,

МИТ Универзитет