Новости и Соопштенија

Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-6-ти семестар, за академската 2022/23 година

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-6-ти семестар, за академската 2022/23 година
by Драгица Трајковска - Friday, 17 February 2023, 9:34 AM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот на предавања на Факултет за безбедности науки- 6-ти семестар, за академската 2022/23 година.


Со почит,

МИТ Универзитет