Новости и Соопштенија

СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА

 
 
Слика од Драгица Трајковска
СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА
од Драгица Трајковска - петок, декември 30 2022, 11:32
 

Почитувани студенти,

Помина уште една успешна година. Ви посакуваме следната 2023 година да Ви биде поуспешна, полна со среќа, здравје, бериќет и со успех во Вашето студирање.

Ве известуваме дека Универзитетот нема да работи до 15.01.2023 година.

Се гледаме на 16.01.2023 година.

СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА

Со почит,

МИТ Универзитетc5c49059d32ffe9d9f294f8a26317b26.jpg