Новости и Соопштенија

СРЕЌНА НОВА 2022 ГОДИНА

 
 
Слика од Драгица Трајковска
СРЕЌНА НОВА 2022 ГОДИНА
од Драгица Трајковска - четврток, декември 30 2021, 11:55
 

Драги студенти,

 

Помина уште една успешна година. Ви посакуваме следната 2022 година да Ви биде поуспешна, полна со среќа, здравје и бериќет и со успех во Вашето студирање.

 

СРЕЌНА НОВА 2022 ГОДИНА


                                                                                  04ac47ab9c5aa5580e3078aa4e9bd524.jpg

 

Со почит,

МИТ Универзитет