Новости и Соопштенија

Известување за полагање - доц. Благој Цонев

 
 
Благој Цонев 'ın resmi
Известување за полагање - доц. Благој Цонев
yazan Благој Цонев - 28 Nisan 2021, Çarşamba, 13:19
 

Известување за полагање - доц. Благој Цонев


Се известуваат студентите кои имаат пријавено за полагање; Меѓународни односи, Транзициска Правда, Историја на државата и правото и Политики и институции на ЕУ кај доц. д-р Благој Цонев во вонреднатата априлска сесија дека испитот ќе се спроведе електронски преку платформата zoom.us во среда (28.4.2021 г.) во 13.00 часот. Воедно, студентите кои немаат испратено електорнска пријава истото може да го направат на емајл адресата: b.conev@gmail.com со цел да бидат регистрирани за полагање, најкасно до среда (28.4.2021 г.) во 12.00 часот. Електронското пријавување е битно затоа што на истата емајл адреса ќе добиете покана за приклучување кон платформата zoom.us за полагање на пријавениот испит.


Срдечно,

доц. д-р Благој Цонев