Новости и Соопштенија

Известување за термини во ноември и декември

 
 
Дарко Данилоски 'ın resmi
Известување за термини во ноември и декември
yazan Дарко Данилоски - 14 Kasım 2019, Perşembe, 16:33
 

Почитувани студенти,

Термините за претстојните колоквиумски и испитни сесии во месец ноември и декември се следните:
- Ноемвриска испитна сесија: 18.-22.11.2019
- Прва колоквиумска недела: 25.-29.11.2019
- Пријавување испити за декемвриска испитна сесија: 10.-12.12.2019
- Декемвриска испитна сесија и втора колоквиумска недела: 23.-27.12.2019.

Во посакуваме многу успех!