Новости и Соопштенија

ТЕРМИН ЗА ИСПИТ СОЦИОЛОГИЈА

 
 
Кире Бабаноски 'ın resmi
ТЕРМИН ЗА ИСПИТ СОЦИОЛОГИЈА
yazan Кире Бабаноски - 19 Haziran 2019, Çarşamba, 20:03
 

Се известуваат студентите дека испитот по предметот Социологија кај проф. д-р Соња Ризоска Јовановска се преместува за 27.06.2019 (Четврток) во 12.00 часот во Центар.

Ви благодариме на разбирањето.

Факултет за безбедносни науки