Новости и Соопштенија

ТЕРМИН ЗА ИСПИТ СОЦИОЛОГИЈА

 
 
Слика од Кире Бабаноски
ТЕРМИН ЗА ИСПИТ СОЦИОЛОГИЈА
од Кире Бабаноски - среда, јуни 19 2019, 8:03
 

Се известуваат студентите дека испитот по предметот Социологија кај проф. д-р Соња Ризоска Јовановска се преместува за 27.06.2019 (Четврток) во 12.00 часот во Центар.

Ви благодариме на разбирањето.

Факултет за безбедносни науки