Новости и Соопштенија

Политики и институции на ЕУ

 
 
Благој Цонев 'ın resmi
Политики и институции на ЕУ
yazan Благој Цонев - 11 Şubat 2019, Pazartesi, 09:52
 

Се известуваат студентите дека испитот по предметот "Политики и институции на ЕУ" кај доц. д-р Благој Цонев, 

ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 13.2.2019 (СРЕДА) во П2-Аеродром со почеток во 12.30 часот.


доц. д-р Благој Цонев