Новости и Соопштенија

Политики и институции на ЕУ

 
 
Слика од Благој Цонев
Политики и институции на ЕУ
од Благој Цонев - понеделник, февруари 11 2019, 9:52
 

Се известуваат студентите дека испитот по предметот "Политики и институции на ЕУ" кај доц. д-р Благој Цонев, 

ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 13.2.2019 (СРЕДА) во П2-Аеродром со почеток во 12.30 часот.


доц. д-р Благој Цонев