Новости и Соопштенија

Известување за студентите од Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за студентите од Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола
yazan Admin User - 27 Nisan 2015, Pazartesi, 12:59
 
Почитувани,

Ве известуваме дека во среда, 29.04.2015 година, во 12:00 часот ќе се изврши организирана посета на Македонска берза.
Посетата е задолжителна за студентите од Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола.

Со почит,
Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола