Новости и Соопштенија

Известување за септемвриска испитна сесија

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за септемвриска испитна сесија
yazan Admin User - 2 Eylül 2013, Pazartesi, 10:54
 
Почитувани,

Ве известуваме за следните термини во месец септември, академска 2013/2014 година:

• Пријавување испити за септемвриска испитна сесија: 02.09. - 04.09.2013 година;
• Септемвриска испитна сесија: 10.09. - 13.09.2013 година.

Се молат сите студенти кои имаат финансиски обврски кон Универзитетот да ги подмират истите за да им се дозволи пријавување во септемвриска испитна сесија.

Со почит,
Студентска служба
МИТ Универзитет