Новости и Соопштенија

Известување за септемвриска испитна сесија

 
 
Слика од Admin User
Известување за септемвриска испитна сесија
од Admin User - понеделник, септември 2 2013, 10:54
 
Почитувани,

Ве известуваме за следните термини во месец септември, академска 2013/2014 година:

• Пријавување испити за септемвриска испитна сесија: 02.09. - 04.09.2013 година;
• Септемвриска испитна сесија: 10.09. - 13.09.2013 година.

Се молат сите студенти кои имаат финансиски обврски кон Универзитетот да ги подмират истите за да им се дозволи пријавување во септемвриска испитна сесија.

Со почит,
Студентска служба
МИТ Универзитет