Новости и Соопштенија

Известување за студентите од Факултетот за архитектура

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за студентите од Факултетот за архитектура
yazan Admin User - 14 Haziran 2013, Cuma, 12:34
 
Почитувани,

МИТ Факултет за архитектура во вторник, 18.06.2013 година, во 12 часот ќе одржи состанок во амфитеатарот при МИТ Универзитет.
Присуството е задолжително за сите редовни и вонредни студенти од прва и втора година на овој факултет.

Со почит,
МИТ Факултет за архитектура