Новости и Соопштенија

Известување за студентите од Факултетот за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од Факултетот за архитектура
by Admin User - Friday, 14 June 2013, 12:34 PM
 
Почитувани,

МИТ Факултет за архитектура во вторник, 18.06.2013 година, во 12 часот ќе одржи состанок во амфитеатарот при МИТ Универзитет.
Присуството е задолжително за сите редовни и вонредни студенти од прва и втора година на овој факултет.

Со почит,
МИТ Факултет за архитектура