Новости и Соопштенија

Известување за одржување на презентација

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за одржување на презентација
yazan Admin User - 16 Nisan 2013, Salı, 12:30
 

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во Среда, 17.04.2013 година, со почеток во 11:00, во амфитеататорт при МИТ Универзитет ќе се одржи презентација во врска со семинарот кој треба да се одржи во времетраење од 5 до 7 дена надвор од Р.Македонија.Сите заинтересирани студенти можат да присуствуваат со цел да се запознаат со деталите на овој семинар.Ѓорге Дучковски од ITC Macedonia ке ви ја презентира предложената програма.

Студентска служба.

МИТ Универзитет.