Новости и Соопштенија

Известување за пријавување на испити за февруарска испитна сесија

 
 
Дарко Данилоски 'ın resmi
Известување за пријавување на испити за февруарска испитна сесија
yazan Дарко Данилоски - 10 Ocak 2013, Perşembe, 10:31
 
Се известуваат сите студенти дека крајниот рок за пријавување на испитите за февруарска испитна сесија е 11.01.2013.
Доколку студентите не го испочитуваат рокот следува казна за пријавување на испит од 600 денари по предмет, а пријавувањето со казна важи до 16.01.2013.

НАПОМЕНА
Известувањето за пријавување на испити за февруарски испитен рок е објавено на 11.12.2012.