Новости и Соопштенија

Известување за вонредна декемвриска сесија

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за вонредна декемвриска сесија
yazan Admin User - 3 Aralık 2012, Pazartesi, 12:15
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека пријавувањето испити за вонредната декемвриска испитна сесија ќе се одвива во периодот од 04.12.2012 година до 07.12.2012 година.
Ве замолуваме да го почитувате терминот за пријавување.

Студентска служба
МИТ Универзитет