Новости и Соопштенија

Известување за вонредна декемвриска сесија

 
 
Слика од Admin User
Известување за вонредна декемвриска сесија
од Admin User - понеделник, декември 3 2012, 12:15
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека пријавувањето испити за вонредната декемвриска испитна сесија ќе се одвива во периодот од 04.12.2012 година до 07.12.2012 година.
Ве замолуваме да го почитувате терминот за пријавување.

Студентска служба
МИТ Универзитет