Новости и Соопштенија

Известување за фотографирање за студентите од трета година

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за фотографирање за студентите од трета година
yazan Admin User - 8 Mayıs 2012, Salı, 13:57
 
Почитувани,

Списокот на студенти кои се пријавени за фотографирање за апсолвентско табло е следниот:
Последен термин за пријавување на студентите кои не се во списокот, а сакаат да бидат фотографирани е среда, 09.05.2012 година, во 12 часот, во студентската служба.

Студентска служба
МИТ Универзитет