Новости и Соопштенија

Известување за фотографирање за студентите од трета година

 
 
Picture of Admin User
Известување за фотографирање за студентите од трета година
by Admin User - Tuesday, 8 May 2012, 1:57 PM
 
Почитувани,

Списокот на студенти кои се пријавени за фотографирање за апсолвентско табло е следниот:
Последен термин за пријавување на студентите кои не се во списокот, а сакаат да бидат фотографирани е среда, 09.05.2012 година, во 12 часот, во студентската служба.

Студентска служба
МИТ Универзитет