Новости и Соопштенија

Известување за студентскиот весник „МИТ ТИМ“

 
 
Слика од Невена Цонева
Известување за студентскиот весник „МИТ ТИМ“
од Невена Цонева - вторник, март 27 2012, 2:38
 
Почитувани студенти,

Во тек е изработката на првото издание на студентскиот весник на МИТ Универзитет – „МИТ ТИМ“. Сите студенти кои немаат испратено свои текстови можат тоа да го сторат до петок, 30.03.2012, на anka.veselinova@mit.edu.mk. За подетални информации можете да се обратите во канцеларија бр. 2.

МИТ Универзитет