Новости и Соопштенија

Известување за ненавремена уплата

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за ненавремена уплата
yazan Admin User - 28 Kasım 2011, Pazartesi, 12:29
 
Почитувани студенти,

Се известуваат сите оние кои немаат извршено уплата за втора рата за академската 2011/2012 година најдоцна до 15.11.2011г., дека за истите ќе се превземат санкции согласно склучените договори за студирање.

Студентска служба
МИТ Универзитет