Новости и Соопштенија

Известување за ненавремена уплата

 
 
Слика од Admin User
Известување за ненавремена уплата
од Admin User - понеделник, ноември 28 2011, 12:29
 
Почитувани студенти,

Се известуваат сите оние кои немаат извршено уплата за втора рата за академската 2011/2012 година најдоцна до 15.11.2011г., дека за истите ќе се превземат санкции согласно склучените договори за студирање.

Студентска служба
МИТ Универзитет