Новости и Соопштенија

Оптовареност по предметите (предавања и вежби)!

 
 
Кристијан Такашманов 'ın resmi
Оптовареност по предметите (предавања и вежби)!
yazan Кристијан Такашманов - 27 Mayıs 2008, Salı, 14:51
 

Во прилог на овој пост можете да ги симнете документите за оптовареност по предметите на МИТ Факултетот за менаџмент и МИТ Факултетот за информациски технологии.

Опровареност (ИТ)
Оптовареност (Менаџмент)