Новости и Соопштенија

Известување за термини во претстојниот период

 
 
Слика од Admin User
Известување за термини во претстојниот период
од Admin User - среда, мај 25 2011, 11:55
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини:
  • Втора колоквиумска недела: 30.05. - 03.06.2011 г.
  • Пријавување испити за редовна јунска испитна сесија: 06.06. - 09.06.2011 г.
  • Јунска испитна сесија: 13.06. - 17.06.2011 г.
Ви посакуваме успех,
МИТ Универзитет