Новости и Соопштенија

Предновогодишна забава

 
 
Слика од Admin User
Предновогодишна забава
од Admin User - вторник, декември 21 2010, 11:48
 
Драги пријатели,

Членовите на UNESCO Клуб МИТ Ве покануваат на предновогодишна забава.
Дојдете да се дружиме утре, среда 22.12.2010г., во кафулето Ремецо (ех-People, позади King Burger) со почеток од 21:30.

За подетални информации обратете се кај Горан Димовски, тел. 077/690-173.

Ве очекуваме,
UNESCO Клуб МИТ