Новости и Соопштенија

Распоред за вонредна декемвриска испитна сесија

 
 
Admin User 'ın resmi
Распоред за вонредна декемвриска испитна сесија
yazan Admin User - 17 Aralık 2010, Cuma, 11:31
 
Почитувани студенти,

Распоредот за полагање испити во вонредната декемвриска сесија е следниот:

Ви посакуваме успех

МИТ Универзитет