Новости и Соопштенија

Распоред за вонредна декемвриска испитна сесија

 
 
Слика од Admin User
Распоред за вонредна декемвриска испитна сесија
од Admin User - петок, декември 17 2010, 11:31
 
Почитувани студенти,

Распоредот за полагање испити во вонредната декемвриска сесија е следниот:

Ви посакуваме успех

МИТ Универзитет