Новости и Соопштенија

Известување за термини во казнена октомвриска сесија

 
 
Слика од Admin User
Известување за термини во казнена октомвриска сесија
од Admin User - понеделник, октомври 25 2010, 10:28
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека испитите во казнената октомвриска сесија ќе се одржат од 25.10. до 29.10.2010г. во термини во договор со предметните професори.

Студентска служба,
МИТ Универзитет