Новости и Соопштенија

Известување за оцени од професорката по англиски јазик, Гордана Лазароска

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за оцени од професорката по англиски јазик, Гордана Лазароска
yazan Admin User - 18 Mart 2010, Perşembe, 13:51
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во понеделник, 22.03.2010г., од 9 - 11 часот, ќе може да земете оцени од професорката по англиски јазик, Гордана Лазароска.

Студентска служба
МИТ Универзитет