Новости и Соопштенија

Известување за оцени од професорката по англиски јазик, Гордана Лазароска

 
 
Picture of Admin User
Известување за оцени од професорката по англиски јазик, Гордана Лазароска
by Admin User - Thursday, 18 March 2010, 1:51 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во понеделник, 22.03.2010г., од 9 - 11 часот, ќе може да земете оцени од професорката по англиски јазик, Гордана Лазароска.

Студентска служба
МИТ Универзитет