МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Picture of Драгица Трајковска
Распоредот на часови за зимски семестар академската 2023/24 година на Факултет за психологија
by Драгица Трајковска - Wednesday, 27 September 2023, 1:22 PM
 

Почитувани студенти,

 

Во прилог е Распоредот на часови (предавања) за зимски семестар во академската 2023/24 година на Факултет за психологија.

 

Со почит,

МИТ Универзитет


Picture of Драгица Трајковска
Известување за Биенале
by Драгица Трајковска - Tuesday, 19 September 2023, 4:09 PM
 

    Почитувани студенти и професори,


     МИТ Факултетот за Архитектура со особена чест ги поканува сите студенти и наставниот кадар на МИТ Универзитет-Скопје на свеченото отварање на Биеналето на студентите по Архитектура - БИСТА, на 20.09.2023 година (среда) во 20.00 во Музејот на современа уметност во Скопје.

  На биеналето факултетот учествува со 30 проекти работени од студентите во изминативе 2 години од областа на проектирањето, урбанизмот и дизајнот.


     Ве очекуваме


 
Picture of Драгица Трајковска
Запишување зимски семестар за академската 2023/24 година
by Драгица Трајковска - Friday, 1 September 2023, 2:05 PM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека Запишување зимски семестар за академската 2023/24 година ќе се врши во период од 04.09.2023 – 11.09.2023 година. Потребно е сите студенти да пополнат семестрален лист за запишување на семестар во службата за студентски прашања со приложена уплатница  (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Ве замолуваме за ажурност и редовност за запишување семестар, со цел непречено одвивање на Вашиот академски статус.

 

Со почит,

 МИТ УниверзитетRead the rest of this topic
(86 words)
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред, за септемвриска испитна сесија за академската 2022/23-Економски факултет
by Драгица Трајковска - Wednesday, 30 August 2023, 12:59 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за Септемвриска испитна сесија за акдемската 2022/2023 година на Економски факултет.


Со почит,

МИТ Универзитет


Picture of Драгица Трајковска
Распоред за Септемвриска испитна сесија 2023-Факултет за безбедносни науки
by Драгица Трајковска - Wednesday, 30 August 2023, 12:56 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за Септемвриска испитна сесија за акдемската 2022/2023 година на Факултет за безбедносни науки.


Со почит,

МИТ Универзитет