МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Picture of Драгица Трајковска
Распоредот за Мајска испитна сесија во академската 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.
by Драгица Трајковска - Friday, 17 May 2024, 5:14 PM
 

Почитувани студенти,


     Во прилог е распоредот за Мајска испитна сесија во академската 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит,

МИТ Универзитет

Picture of Драгица Трајковска
Пријавување на втора колоквиумска недела од летен семестар
by Драгица Трајковска - Monday, 29 April 2024, 10:55 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавување на втора колоквиумска недела од летен семестар ќе се спроведе во период од 07.05.2024 – 14.05.2024 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави (за втор колоквиум и семинарска работа) во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија во зависност од тоа колку колоквиуми ќе пријавите), секој работен ден од 12:00 -15:00 часот.

Втората колоквиумска недела од летниот семестар ќе се одржи во период ...

Read the rest of this topic
(144 words)
 
Picture of Драгица Трајковска
МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Драгица Трајковска - Monday, 29 April 2024, 10:52 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавувањето на испити за Мајската испитна сесија (вонредна сесија) ќе се спроведе во период од 07.05.2024 - 14.05.2024 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија во зависност од тоа колку испити ќе пријавите), секој работен ден од 12:00 -15:00 часот.

Мајската испитна сесија ќе се одржи во период од 20.05.2024 - 27.05.2024 година. Термините за полагање...

Read the rest of this topic
(139 words)
 
Picture of Драгица Трајковска
АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Драгица Трајковска - Thursday, 11 April 2024, 1:13 PM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавувањето на испити за Априлска испитна сесија (вонредна сесија) ќе се врши во период од 08.04.2024 - 15.04.2024 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија во зависност колку испити сте пријавиле), секој работен ден од 12:00 -15:00 часот.

Априлската испитна сесија ќе се одржи во период од 22.04.2024 - 29.04.2024 година. Термините за полагање ги ...

Read the rest of this topic
(137 words)
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за Мартовска испитна сесија во 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Friday, 22 March 2024, 4:12 PM
 

Почитувани студенти,


     Во прилог е распоредот за Мартовска испитна сесија во академската 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит, 

МИТ Универзитет