Новости и Соопштенија

Факултет за МЕНАЏМЕНТ - Распоред за втор колоквиум, декемвриска сесија 2019/2020

 
 
Picture of Елеонора А.
Факултет за МЕНАЏМЕНТ - Распоред за втор колоквиум, декемвриска сесија 2019/2020
by Елеонора А. - Monday, 23 December 2019, 4:08 PM
 

Почитувани студенти,

Погледнете го рапсоредот за втората колоквиумска недела на факултетот за Менаџмент, декемвриска сесија 2019/2020 ОВДЕ