Новости и Соопштенија

РАСПОРЕД за јулска испитна сесија ФБН

 
 
Picture of Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за јулска испитна сесија ФБН
by Кире Бабаноски - Monday, 8 July 2019, 2:59 PM
 

РАСПОРЕД за јулска испитна сесија на Факултетот за безбедносни науки во академската 2018/2019 година