Новости и Соопштенија

ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ / доц д-р Билјана Бузлевски

 
 
Кире Бабаноски 'ın resmi
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ / доц д-р Билјана Бузлевски
yazan Кире Бабаноски - 5 Temmuz 2019, Cuma, 14:41
 

Се известуваат студентите кои имаат пријавено испити во јулска испитна сесија кај доц. д-р Билјана Бузлевски, дека испитите ќе се спроведат во Понеделник, 08.07.2019 година во 13.00 часот во Лабораторија 1, Објект Аеродром.


Со почит