Новости и Соопштенија

ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ / доц д-р Билјана Бузлевски

 
 
Слика од Кире Бабаноски
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ / доц д-р Билјана Бузлевски
од Кире Бабаноски - петок, јули 5 2019, 2:41
 

Се известуваат студентите кои имаат пријавено испити во јулска испитна сесија кај доц. д-р Билјана Бузлевски, дека испитите ќе се спроведат во Понеделник, 08.07.2019 година во 13.00 часот во Лабораторија 1, Објект Аеродром.


Со почит