Новости и Соопштенија

ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ / доц д-р Билјана Бузлевски

 
 
Picture of Кире Бабаноски
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ / доц д-р Билјана Бузлевски
by Кире Бабаноски - Friday, 5 July 2019, 2:41 PM
 

Се известуваат студентите кои имаат пријавено испити во јулска испитна сесија кај доц. д-р Билјана Бузлевски, дека испитите ќе се спроведат во Понеделник, 08.07.2019 година во 13.00 часот во Лабораторија 1, Објект Аеродром.


Со почит