Новости и Соопштенија

Распоред за полагање во јунска испитна сесија 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
Распоред за полагање во јунска испитна сесија 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
yazan Драгица Трајковска - 11 Haziran 2023, Pazar, 13:08
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за полагање во јунска испитна сесија за академската 2022/2023 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.

Со почит,

МИТ Универзитет