Новости и Соопштенија

Распоред за полагање во јунска испитна сесија 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Слика од Драгица Трајковска
Распоред за полагање во јунска испитна сесија 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
од Драгица Трајковска - недела, јуни 11 2023, 1:08
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за полагање во јунска испитна сесија за академската 2022/2023 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.

Со почит,

МИТ Универзитет