Новости и Соопштенија

Распоред за полагање во јунска испитна сесија 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за полагање во јунска испитна сесија 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Sunday, 11 June 2023, 1:08 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за полагање во јунска испитна сесија за академската 2022/2023 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.

Со почит,

МИТ Универзитет