Новости и Соопштенија

Известување до сите студенти,

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
Известување до сите студенти,
yazan Драгица Трајковска - 24 Ağustos 2022, Çarşamba, 12:03
 

Почитувани студенти,


Се известуваат сите студенти кои ги немаат положени сите испити од тековната година или имаат заостанато испити од друга година, заклучно со Септемвриската испитна сесија,треба да ги положат заостанатите испити.

Неположените испити се презапишуваат во следната академска година.


Со почит,

            МИТ Универзитет