Новости и Соопштенија

Известување до сите студенти,

 
 
Слика од Драгица Трајковска
Известување до сите студенти,
од Драгица Трајковска - среда, август 24 2022, 12:03
 

Почитувани студенти,


Се известуваат сите студенти кои ги немаат положени сите испити од тековната година или имаат заостанато испити од друга година, заклучно со Септемвриската испитна сесија,треба да ги положат заостанатите испити.

Неположените испити се презапишуваат во следната академска година.


Со почит,

            МИТ Универзитет